Krievijas pilsonība: nosacījumi un saņemšanas kārtību



Daudzi ārzemnieki domā par iespēju iegūt krievijas pilsonību. Regulāri šajā procesā ir ieviestas daudzas izmaiņas, kuru mērķis ir vienkāršot procedūras. Daži cilvēki nespēj izmantot vienkāršotu procesu, iegūt pilsonību, bet tie ir jāatbilst noteiktām prasībām un nosacījumiem. Jums vajadzētu saprast, kā un kur pieteikties, kādi dokumenti ir nodrošināta, un to, kas reāli nepieciešams pilsonību. Katrs ārzemnieks, kurš iegūst pilsonību krievijas Federācijas, var atsaukties uz dažādām spējām. Šie ietver: ir vairākas esošās programmas, kas ļauj iegūt krievijas pilsonību ar minimālu piepūli, bet, ka ārzemnieki ir jāatbilst noteiktām prasībām. Katrs ārzemnieks, vajadzētu zināt, ka iegūt pilsonību krievijas Federācijas tas ir iespējams tikai ievērojot noteiktus nosacījumus.

Pilsonību krievijas Federācijas var tikt realizēts vairākos veidos atkarībā no pieejamās iemeslu dēļ: atteikšanās piešķirt krievijas pilsonību, arī ir pareizi, izsniedz, par kuriem tas ir nepieciešams, iesniegt īpašu iesniegumu, lai FMS. Atteikšanās ir brīvprātīga, tikai tāpēc nav veids, kā likt bankrotēt, lai piespiestu personu, atteikties no pilsonības. Katram iedzīvotājam citu valsti, ir iespēja kļūt krievijas Federācijas pilsonis. Tas būtu ievērota pareizā procedūra, lai iegūtu krievijas pilsonību. Viņš ir veikt vairākos secīgos posmos.

Visas darbības ir jāveic faktisko laiku

Tātad, process ir diezgan ilgs, tā kā no dienas, kad pieteikuma iesniegšanas par pilsonību, ir jānokārto ne mazāk kā vienu gadu. Krievijas pilsonība ir nepieciešama, sagatavojot daudzus dokumentus un veikt daudzus gadus pēc kārtas pasākumiem. Pilsonības iegūšanu no krievijas Federācijas var veikt saskaņā ar standarta shēma vai vienkāršotās. Vienkāršota iegūt krievijas pilsonību, ir pieļaujams tikai saskaņā ar īpašu programmu.

Tie ietver pārcelšanos tautiešiem

Ievērojot šos nosacījumus, ievērojami samazināt laiku, kas jums būs tērēt par pilsonību. Saskaņā ar standarta procedūra paredz, ka pieteikuma iesniedzējam dzīvo Krievijā ne mazāk kā piecus gadus vecs, ar dzīvo krievijas Federācijas. Krievijas pilsonību bērniem, kas arī balstās uz šo principu. Papildus prasības: Dokumenti, lai iegūtu krievijas pilsonību, ir nepieciešams piemērot sešus mēnešus, līdz gada beigām derīguma termiņš, uzturēšanās atļaujas. Lai gan process var tikai pieaugušo un spējīga persona. Bērniem process tiek veikts ar vecākiem vai aizbildņiem. Šis process ir pieejams tikai cilvēkiem, kuri atbilst prasībām, programmas pārvietošana no tautiešiem vai citas programmas. Par tiem, kas ir ievērojami vienkāršota, iegūstot krievijas pilsonību. Process neaizņem daudz laika un neprasa sagatavošanu daudzus dokumentus. Izmantot šo vienkāršoto procedūru, var tikai noteiktas kategorijas pretendentiem. Tie ietver ārzemniekiem, attiecībā uz nosacījumiem: Lai noteiktu, vai konkrētais ārzemnieks izmantot paātrināto procedūru, ir ieteicams konsultēties ar pieredzējušu juristu. Parasti imigranti no NVS var piemērot šo shēmu, jo ir krievu dzimtā valoda. Šis statuss ir piešķirts pēc tam, kad iet Komisija, kā arī tiek pārbaudīta rakstiskā veidā. Turklāt, ko piedāvā šādu iespēju citām personām saskaņā ar konkrētiem nosacījumiem. Tiesības saņemt krievijas pilsonību saskaņā ar vienkāršotu procedūru ir pieejama: Visi iepriekš ārvalstu personām ir iespēja izmantot vienkāršotu procesu, kā iegūt krievijas pilsonību. Ja tas ir neiespējami, lai ārzemnieks izmantot vienkāršoto shēmu, viņš būs veikt secīgas darbības standarta procedūras. Katram posmam ir savas nianses, tāpēc ir svarīgi rūpīgi izprast noteikumus procesā. Ārzemniekiem šķērsojot robežas, ir jābūt vīzām vai pase. No iedzīvotājiem valstīm, kas ir Muitas Savienības locekļiem, ir vajadzīga iekšējā pasi. Nākamo dienu laikā pēc ierašanās valstī, migrantu pienākums ir paziņot par savu ierašanos, FMS.

Ja jūs īrēt dzīvokli vai paliek